Mötesplats

Här på Munka folkhögskola erbjuder vi våra lokaler utanför lektionstid. Hos oss kan du boka lokal för den lilla gruppen, kanske för ett styrelsemöte eller till den större gruppen för exempelvis föreläsningar eller en workshop. Skicka en förfrågan i formuläret längst ned på sidan utefter ert behov så återkommer vi till er med en offert.

Mötesplats Munka
Här finns massor av möjligheter, vi kan erbjuda allt från vårt stora bibliotek där det finns en stor scen och ljudanläggning till lektionssalar i olika storlekar. Eller varför inte mötas i en av skolans äldre, vackra matsal som andas historia? Om så önskas kan ni boka till en god fika, lunch och middag från skolans egna restaurang. Skolan har också en gympasal (10×23 m) där det finns möjlighet till att spela badminton, basket, innebandy, träna step up mm. Det finns även en ljudanläggning i gympasalen.

Mötesplats Perstorp
Här kan företag eller föreningar hyra skolans fina matsal med gott om utrymme och plats för 80 sittande personer. Där det finns tillgång till ett mindre kök (vask, diskmaskin, mikrovågsugnar, kylskåp). Det finns mindre grupprum och möteslokal upp till 70 personer att boka på skolan. Med utrustning som whiteboard och i vissa lokaler en tv-skärm och ljudanläggning.

Här skickar du en förfrågan på möteslokal.
Gympasalen i Munka Ljungby kan hyras av privatpersoner, övriga lokaler hyrs ut till föreningar och företag.
Notera att inget är bokat förrän ni fått en bekräftelse från oss.