Lärarna på Konstskolan Munka

Johan Bjärntoft
Undervisar i keramik och skulptur.
Verksam som konstnär i Stidsvig utanför Ängelhom.
Examen från HDK i Göteborg, keramikkonst på magisternivå.

Astrid Göransson
Verksam konstnär
Lärare i kroki, måleri
Utbildning: Konstfack / skulptur, Malmö Konstskola Forum, Konsthögskolan Valand.
Jag arbetar med måleri, teckning, skulptur och video. Utgångspunkten för mina arbeten har alltid varit människan, jag själv eller andra. Jag letar efter ett enkelt och direkt tilltal.
Astrids hemsida >>>

EvaMarie Lindahl
Lärare i måleri och olika projekt.
Deltidsstudent somPhD, på practice based research, Centre for Human Animal Studies, Edge Hill University, UK
Utbildad på Valand konsthögskola, Malmö konsthögskola och Umeå konsthögskola
EvaMaries hemsida >>>

David Skoog
Kursföreståndare
Undervisar i fotografi, video.
Autodidakt
Arbetar som konstnär, fotograf och lärare i fotografi.
Lärare i fotografi på Konstskolan Munka sedan 1987 och har undervisat på Malmö Konstskola Forum, Konsthögskolan i Umeå och Konsthögskolan i Malmö. Medlem i bildarkivet Mira/Nordic Photo Stockholm.
Mina egna arbeten har under de senaste åren kretsat kring min egen existens och mitt förhållande till mig själv. Jag arbetar med video, fotografi och grafik.

Maria Werger
Kursföreståndare
Undervisar i måleri, teckning, performace och text.
Verksam som konstnär i Östra Odarslöv utanför Lund.
Utbildad på Det Kongelige Danske Kunstakademie.

Gästlärare/föreläsare
Under läsåret bjuder Konstskolan in gästlärare. Arbetet sker då i projektform under en koncentrerad tid eller i form av föreläsningar. Under det senaste åren har vi bland annat haft besök av: Karin Annebäck & Sofia Landström, Jenny Ahlström, Gertrud Alfredsson, Marianne Andersson, Gert Aspelin, Niklas Bernstrup, Conny Blom, Nina Bondesson, Kalle Brolin, Peter Dacke, H-C Ericson, Karin Frennesson, Gunnar Friberg, Johanna Gustavsson, Jenny Grönvall, Ilona Huss-Walin, Ulf Holgersson, Jonas Högström, Lisa Jeanin, Richard Johansson, Dan Jönsson, Viktor Kopp, Axel Liber, Linus Lindell, Kajsa Lindskog, Ulf Lundqwist, Lisa Nyberg, Tamara Malmeström de Laval, Marit Lindberg, EvaMarie Lindahl, Fredrik Lindqvist, Jan Mark, Katarina Matoush, Monika Melin, Robert Moreau, Kristina Müntzing, Caroline Mårtensson, Anna Nordquist Andersson, Kia Nordqvist, Mats Olsson, Anna Persson, Mille Rude, Johan Sunesson, David Svensson, Linda Tedsdotter, Johanna Tyrmark, Sara Ursina, Magnus Wallin, Gösta Wessel, Per Wizén med flera.

Till Konstskolan